Seniorenpop start nieuwe seizoen (september 2017) met nieuw aanbod

Het nieuwe (winter)seizoen staat weer voor de deur en Seniorenpop gaat dus weer starten met inmiddels de 4e cyclus workshops. Bedoeld voor muzikanten en zangers(essen), van 50+, die graag met anderen muziek willen maken.

Het kan een volgende stap zijn in jouw muzikale carrière. Een stap waarbij Seniorenpop jou kan helpen. De afgelopen jaren heeft Seniorenpop zich vooral gericht op het spelen in een popband, het nieuwe seizoen richt zich ook op muzikanten die in een kleiner verband samen willen spelen, zoals trio, acoustisch, unplugged etc.

Samen met andere muzikanten/zanger(essen) kun je een passende formatie vormen, die aansluit bij jouw wensen.

Tijdens de 12 workshops wordt je wekelijks/tweewekelijks begeleid door de  ervaren (pop)muzikant en docent Patrick Schappert die jullie helpt met de uitvoering van de gekozen nummers.  Je krijgt dan aanwijzingen en tips om de nummers tot een optimaal resultaat te brengen, ongeacht  je eigen speel/zangniveau.

Na de 12 workshops kun je ervoor kiezen om een keer op het podium te staan en mee te doen aan een optreden voor familie, vrienden en bekenden in Club Vibes.

Naast de reguliere workshops willen we ook nog een additioneel specifiek aanbod van eenmalige korte workshops aanbieden op het gebied van zang/stemgebruik, fingerpicking style, jambee/percussie etc. , waar je gebruik van kunt maken.

Op donderdag 14 september van 18.30 – 20 u houdt Seniorenpop weer een informatiebijeenkomst in Club Vibes (Heerderdwarsstr. 29B Maastricht).

Hier kun je kennismaken met de organisatie en workshopleider van Seniorenpop, krijg je alle informatie over aanpak, kosten en data van de workshops,  kun je  al kennismaken met andere geinteresseerde muzikanten en kun je alle vragen stellen, die niet aan de orde zijn geweest.

Voor meer informatie over Seniorenpop kun je onze website bezoeken: www.seniorenpop.nl  of mailen naar seniorenpop@gmail.com

Mocht je interesse hebben of vragen hebben, neem even contact op met Leo Kruijt via seniorenpop@gmail.com
‘Senioren Pop Maastricht’ is een initiatief van de Maastrichtse muzikant Leo Kruijt en een activiteit is van de Stichting Sociaal Culturele Activiteiten en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66280362. Bankrekening van de stichting: NL82SNSB0937183970.