Nieuwe serie workshops Seniorenpop na de zomervakantie in de Muziekgieterij

Na de zomervakantie start Seniorenpop met een nieuwe serie workshops voor muzikanten en zangers(essen) van 50+, die graag met anderen (pop)muziek willen maken.
Op maandagavond 9 september zal er van 19 - 21 uur in de Muziekgieterij een informatiebijeenkomst plaats vinden, waar potentiele deelnemers informatie ontvangen, elkaar kunnen leren kennen en vragen kunnen stellen. 
Begin oktober starten de workshops, eveneens in de Muziekgieterij. Hiervoor zijn een aantal goed geoutilleerde muziekstudio's beschikbaar, waar aanwezig zijn: drums, versterkers, keyboard, zanginstallatie en microfoons.

Waar gaat het bij Seniorenpop om? Samen met andere muzikanten / zangers(essen) kun je een passende formatie vormen, die aansluit bij jouw wensen.

Tijdens de 12 workshops word je wekelijks / tweewekelijks begeleid door de ervaren (pop)muzikant en docent Patrich Schappert, die jullie helpt met de uitvoering van de gekozen nummers. Je krijgt dan aanwijzingen en tips om de samen afgesproken nummers tot een optimaal resultaat te brengen, ongeacht je eigen speel/zangniveau.

Noteer alvast in de agenda de informatiebijeenkomst op 9 september van 19 - 21 uur.