Nieuw popprojekt: ‘Jong en oud samen in een band’

Jonge en oude popmuzikanten opgelet!  Komend seizoen start een geheel nieuw initiatief op het gebied van musiceren, (weer) leren spelen in een band en samen toewerken naar een concert. Het doel is dat de deelnemers na een aantal workshops onder leiding van een ervaren bandcoach een aantal nummers instuderen. Dat kan gaa
n om muziek uit de jaren '60, '70 of '80, en die jongeren ook herkennen als muziek van deze tijd. Maar andersom kan ook.

Noteer alvast dat er maandagavond 9 september tussen 19 - 21 uur een informatiebijeenkomst  in de Muziekgieterij over "Jong en oud samen in een band" komt en dat de workshops begin oktober van start gaan.
Ergens in april zal er een publieke uitvoering gegeven worden en ook de mogelijkheden van een echte studio-opname worden bekeken, zodat je er een blijvende herinnering aan kunt overhouden.

Dit projekt is niet alleen voor muzikanten, maar natuurlijk ook voor zangers/ zangeressen en bij voorkeur wordt er gemixt met d.j. / lichteffekten / projectie etc.

Zoals bekend bestaat al Seniorenpop (voor oudere deelnemers), en kent Maastricht diverse mogelijkheden voor jongere deelnemers om muziek te maken (o.a. Club Vibes, Schappert Music / Kumulus). Nog nooit is er een eerdere poging geweest om jong en oud met elkaar te mixen. 

Misschien de uitgelezen kans om als vader - zoon / dochter of zelfs kleinkind of neefje muziek te kunnen maken!!

Kom in ieder geval bij interesse naar de infobijeenkomst!