Donderdag 13 september jl was er een informatie-avond nieuwe serie workshops

Najaar 2018 start Senioren Pop Maastricht met een nieuwe serie workshops voor muzikanten en zangers(essen) van 50+, die graag met anderen muziek willen maken.
Donderdag 13 september a.s. houdt Senriorenpop Maastricht van 18.30 – 20 uur een informatiebijeenkomst in Club Vibes in Maastricht.

Start
Het plan is om in de week van 4 oktober dan met de bijeenkomsten van start te gaan.

Het kan een volgende stap zijn in jouw muzikale carrière. Een stap waarbij Seniorenpop jou kan helpen. De afgelopen jaren heeft Seniorenpop zich vooral gericht op het spelen in een pop-band, maar dat staat andere combinaties niet in de weg natuurlijk, zoals trio, akoestisch, instrumentaal, unplugged etc.

Jouw wensen
Samen met andere muzikanten/zanger(essen) kun je een passende formatie vormen, die aansluit bij jouw wensen.
Tijdens de 12 workshops word je wekelijks/tweewekelijks begeleid door de  ervaren (pop)muzikant en docent Patrick Schappert die jullie helpt met de uitvoering van de gekozen nummers. Je krijgt dan aanwijzingen en tips om de samen afgesproken nummers tot een optimaal resultaat te brengen, ongeacht  je eigen speel/zangniveau.

Na de 12 workshops kun je ervoor kiezen om een keer op het podium te staan en mee te doen aan een optreden voor familie, vrienden en bekenden in Club Vibes.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 13 september van 18.30 – 20 u nodigt Seniorenpop je uit voor vrijblijvende kennismaking tijdens de informatiebijeenkomst in Club Vibes (Heerderdwarsstraat 29B in Maastricht).

Hier kun je kennismaken met de organisatie en workshopleider van Seniorenpop, krijg je alle informatie over aanpak, kosten en data van de workshops, kun je al kennismaken met andere geïnteresseerde muzikanten en kun je alle vragen stellen, die niet aan de orde zijn geweest.

Meer weten?
Voor meer informatie over Seniorenpop kun je onze website bezoeken: www.seniorenpop.nl  of mailen naar seniorenpop@gmail.com
Check ook facebook.com/seniorenpop.

‘Senioren Pop Maastricht’ is een initiatief van de Maastrichtse muzikant Leo Kruijt en een activiteit van de Stichting Sociaal Culturele Activiteiten.