• Optredens sluiten 5e cyclus workshops Seniorenpop af
  • Optredens sluiten 5e cyclus workshops Seniorenpop af
  • Optredens sluiten 5e cyclus workshops Seniorenpop af

Optredens sluiten 5e cyclus workshops Seniorenpop af

De band Notdeadyet.

Onder grote publieke belangstelling werd zondagmiddag 14 april jl. alweer de 5e cyclus workshops afgesloten  in Club Vibes aan de Heerderdwarsstraat.

Seven-ties & Nodeadyet
Op het programma stonden optredens van de twee bands die afgelopen seizoen zijn gevormd op het podium van Seniorenpop. Maar het spits werd afgebeten door een gastband, te weten Ris & Shine uit Genhout/Beek.
Daarna volgde de podiumdoop van Seven-ties (de eerste 'afsluiter' van de 12 workshops), die vervolgens het podium vrijmaakten voor Notdeadyet, de tweede Seniorenpopband van het seizoen 2018-2019 (helaas bood het programma geen ruimte voor de toegift die het publiek probeerde af te dwingen).

De leden van beide bands lieten zien - èn horen natuurlijk - wat zij zich hadden eigen gemaakt tijdens de workshops onder bezielende leiding van muziek-coach Patrick Schappert. Maar vooral ook dat dit niet ten koste is gegaan van het spelplezier dat er - ondanks de zenuwen natuurlijk - vanaf spatte.

MusicFriends and more
Het is al bijna een traditie dat de eerste Seniorenpop-band MusicFriends de middag afsloot met een spetterend concert dat 9-persoonsformatie volop ruimte bood aan het zeer gevarieerd repertoire.
Het mooie weer en de drukte zorgde ervoor dat het nog geruime tijd onrustig bleef aan de Heerderweg.

De band Seven-ties.