• Ritmesectie gezocht voor Workshops 2019 - 2020

Ritmesectie gezocht voor Workshops 2019 - 2020

Seniorenpop is inmiddels gestart met een nieuwe serie workshops voor muzikanten en zangers / zangeressen, van 50+, die graag met anderen muziek willen maken. Twee bands zijn er nu compleeet, voor een derde zijn we nog op zoek naar een ritmesectie, een drummer, bassist en evt. tweede gitarist.

Het kan een volgende stap zijn in jouw muzikale carrière. Een stap waarbij Seniorenpop jou kan helpen. De afgelopen jaren heeft Seniorenpop zich vooral gericht op het spelen in een pop-band, maar dat staat andere combinaties niet in de weg natuurlijk, zoals trio, akoestisch, instrumentaal, unplugged etc.

Jouw wensen
Samen met andere muzikanten/zanger(essen) wordt een passende formatie gevormd, die zoveel mogelijk  aansluit bij jouw wensen.
Tijdens de 12 workshops word je wekelijks/tweewekelijks begeleid door de ervaren (pop)muzikant en docent Patrick Schappert die jullie helpt met de uitvoering van de gekozen nummers. Je krijgt dan aanwijzingen en tips om de samen afgesproken nummers tot een optimaal resultaat te brengen; een minimale beheersing van je instrument of zang is wel wenselijk.

Na de 12 workshops is er een presentatie van de muzikanten met de band en kun je meedoen aan een optreden voor familie, vrienden en bekenden.

Informatie
Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest bij de bijeenkomst aanwezig te zijn en toch interesse hebben,
stuur dan een mailtje naar: seniorenpop@gmail.com
Check ook facebook.com/seniorenpop

‘Senioren Pop Maastricht’ is een initiatief van de Maastrichtse muzikant Leo Kruijt en is een activiteit van de Stichting Sociaal Culturele Activiteiten.