• Uniek nieuw project: ‘Jong èn oud samen musiceren in één (familie)band’

Uniek nieuw project: ‘Jong èn oud samen musiceren in één (familie)band’

Jonge(re) èn oude(re) popmuzikanten opgelet!  Dit najaar wil SeniorenPop een geheel nieuw initiatief op het gebied van musiceren starten: jonge èn oudere muzikanten samen (weer) leren spelen in een band en zo toewerken naar een concert.
Een uitgelezen kans om als vader - zoon / dochter of neefje / nichtje muziek te kunnen maken in een familieband!


Seniorenpop (voor oudere deelnemers) al vijf jaar en kent Maastricht ook diverse mogelijkheden voor jongere deelnemers om muziek te maken (o.a. Club Vibes, Schappert Music / Kumulus). Nog nooit is er echter een eerdere poging geweest om jong(ere) en oud(ere) muzikaal met elkaar te mixen.

Niet alleen muzikanten
Dit project is niet alleen voor muzikanten, maar natuurlijk ook voor zangers en  zangeressen. Bij voorkeur wordt er gemixt met DJ / lichteffekten / projectie etc.
Doel is dat de deelnemers na een aantal workshops onder leiding van een ervaren bandcoach een aantal nummers instuderen. Dat kan gaan om muziek uit de jaren '60, '70 of '80 en soorten muziek die jongeren ook herkennen als muziek van deze tijd.

Workshops & concert
De workshops gaan begin oktober van start. In april zal er een concert worden gegeven. Ook worden de mogelijkheden van een echte studio-opname bekeken, zodat je er een blijvende herinnering aan kunt overhouden.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar: seniorenpop@gmail.com
Meer informatie over Seniorenpop vind je op onze website.
Check ook facebook.com/seniorenpop.

‘Senioren Pop Maastricht’ is een initiatief van de Maastrichtse muzikant Leo Kruijt en is een activiteit van de Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Maastricht.